top of page
Arrogant kutwijf
Arrogant kutwijf

verhaal

10 juli 2017

Waar ze over moet schrijven? Over mij, over ons natuurlijk. Ik snap eigenlijk niet waarom ze dat niet allang gedaan heeft. Me dunkt dat ik haar toch wel voldoende inspiratie heb gegeven. Vrijwel dagelijks stuur ik haar berichten. Ik reageer op haar verhalen en foto’s. Eigenlijk op alles wat ze deelt. Ik stuur haar ook privéberichten, maar die beantwoordt ze nooit. Zelfs niet als ik er een sexy foto van mezelf bij doe. Dan vind ik haar een arrogant kutwijf.
                Maar ik kan nooit lang boos blijven op haar. Binnen een uur heb ik het haar alweer vergeven. Dan zie ik haar gouden lokken en gulle lach en denk aan hoe we het samen zouden kunnen hebben. Genieten van een drankje op een terras. Of heerlijk tegen elkaar aan zitten op de bank. En waar ik nog meer aan denk, dat houd ik liever voor mezelf. Dat deel ik zelfs niet met haar. Meestal.

                De aanhouder wint, zeggen ze. Dus ik houd vol. Er komt vast wel een moment dat ze me niet langer kan negeren. Dat ze niet meer om me heen kan. Dat ook zij ziet dat we bij elkaar horen. Ik vraag me af wat voor trouwring ze zou willen hebben. Met een steentje of juist helemaal glad.

Lees ook:

bottom of page