top of page
Kippetjes.jpg
Onder haar rokken

verhaal

2 mei 2022

De kriebels stoppen niet meer. Arno is continu in haar hoofd, in haar buik. Regelmatig helpt hij haar nu met de kippetjes. Arno maakt haar blij. Ze weet niet wat haar overkomt. Eva loopt de hele dag rond met een glimlach van oor tot oor. Achter het muurtje van het kippenhok pakt hij haar vaak stevig vast. Daardoor drukken haar borsten tegen zijn gespierde borstkas. Heerlijk voelt het.

 

Met zijn handen gaat hij dan onder haar schort. Hij pakt haar blote borstjes in zijn sterke handen. Hij kneedt ze. Eva houdt haar adem in als hij dat doet. Haar tepels neemt hij tussen zijn vingers en knijpt er zachtjes in. Dan worden ze hard, weet ze. Ze doet dat zelf in bed onder de dekens ook weleens.

Wat er vandaag gebeurde, ging echter veel te ver. Ze duwde zijn hand weg. Vervolgens ging hij weer verder met haar borsten, hij is een keurige jongen. Alleen protestants. Stiekem fantaseerde Eva er ‘s avonds in bed over dat hij echt met zijn hand onder haar rokken zou gaan. Het mocht vast niet van meneer pastoor, maar ze dacht niet dat je er kindjes van kon krijgen.

Lees ook:

bottom of page